Fasciatherapeut worden? Basisopleiding | BodyMind Academy
cookie set
x

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacy policy.

Meer info Akkoord

Basisopleiding fasciatherapie

Basisopleiding fasciatherapie

Onze basisopleiding fasciatherapie is toegankelijk voor kinesitherapeuten en osteopaten die zich graag willen bijscholen tot fasciatherapeut. Onze basisopleiding is verspreid over twee schooljaren en nadien kan je er optioneel voor kiezen om deel te nemen aan een derde verdiepingsjaar. Een schooljaar start in september/oktober en bestaat uit verschillende modules. Voor de start van ieder schooljaar organiseert de BodyMind Academy infosessies om je te laten kennis maken met de basisopleiding en onze werking.

KMO-portefeuille voorlopig niet mogelijk!

Maak je gebruik van de KMO Portefeuille, dien je aanvraag dan tijdig in. Dit kan reeds vanaf je bevestiging krijgt van je inschrijving. Ons erkenningsnummer KMO PORTEFEUILLE DV.O242082

KMO-Portefeuille

September 2023

Jaar 1
Basisopleiding
Sensomotorische kinesitherapie

Voor kinesitherapeuten
18 lesdagen - € 335/module
Waasmunster/Wemmel
Meer informatie
Nu inschrijven

September 2023

Jaar 2
Vervolg basisopleiding
Fasciale kinesitherapie

Vervolg na jaar 1 basisopleiding
18 lesdagen - € 335/module
Waasmunster/Wemmel
Meer informatie
Nu inschrijven

September 2023

Jaar 3
Vervolg basisopleiding
Somato-psychopedagogie (S-PP)

Verdiepingsjaar 3
€1.250
PXL Hasselt
Meer informatie

Basisopleiding fasciatherapie

Fasciatherapeut worden? Volg een opleiding fasciatherapie

Volg de basisopleiding tot fasciatherapeut

Ben je een kinesitherapeut, osteopaat of professional binnen de gezondheidssector? Wil je graag je kennis uitbreiden en patiënten met aspecifieke klachten op een efficiënte en respectvolle manier kunnen behandelen? Volg dan onze basisopleiding en wordt gecertificeerd fasciatherapeut. Volg onze basisopleiding in verschillende modules, doorheen 2 schooljaren. Nadien heb je de optie om een derde verdiepingsjaar te volgen.

Kortere opleidingen en seminaries doorheen het schooljaar

Naast de basisopleiding kan je ook kortere dag-, avond- en weekendopleidingen fasciatherapie volgen aan de BodyMind Academy. Onze ervaren docenten zijn autoriteiten binnen de wereld van de fasciatherapie en organiseren continu opleidingen over de nieuwste topics. Afhankelijk van de opleiding is je voorkennis belangrijk. Er bestaan opleidingen die enkel toegankelijk zijn voor fasciatherapeuten – voor degenen met voorkennis over fasciatherapie – , maar in ons opleidingsaanbod zijn er ook opleidingen gericht naar kinesisten, osteopaten en professionelen binnen de psychische gezondheidssector. Wil je graag je kennis over fasciatherapie uitbreiden en als fasciatherapeut aan de slag gaan binnen je praktijk? Dan loont het zeker de moeite om een opleiding aan de BodyMind Academy te volgen.

Revolutionaire methoden en technieken, gedoceerd door de beste docenten

Loop jij al eens vast op patiënten met aspecifieke klachten? Leer dan bij de BodyMind Academy manuele technieken, bewegingsreëducatie en tools, waarmee je onmiddellijk aan de slag kan gaan binnen jouw praktijk. Als fasciatherapeut zet je kennis en praktijkervaring uit de opleiding in in jouw praktijk. Bovendien krijg je aan de BodyMind Academy les van de beste docenten met jarenlange les- en praktijkervaring.