Fascia opleiding volgen | Contact | BodyMind Academy
cookie set
x

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacy policy.

Meer info Akkoord

Contacteer de BMA voor jouw fascia opleiding

Je bereikt ons via e-mail met vragen over elke fascia opleiding. Ook voor andere vragen kan je bij ons terecht door het sturen van een mailtje.

Algemene contactgegevens
Body Mind Academy
Oeverstraat 13
B-9140 Temse
België

Opleidingslocaties:
- Oeverstraat 13, 9140 Temse (Oratorie)
- Oudeheerweg-Heide 3, 9250 Waasmunster (Abdij Roosenberg)
- Kaasmarkt 75, 1780 WemmelKMO-Portefeuille
KMO PORTEFEUILLE: DV.O242082
Dienst: opleidingen
Nace code: 86909
projectbedrag: volledige bedrag van de opleiding
titel project: correcte titel seminarie


Contact

Een fascia opleiding volgen is investeren in jezelf, je patiënten en je praktijk

Een fasciatherapie opleiding concreet omzetten in je praktijk

Als manueel therapeut heb je hoogstwaarschijnlijk al te maken gehad met patiënten met aspecifieke klachten, zoals rug- en nekklachten, spier- en gewrichtsaandoeningen, functionele stoornissen, burnout, depressie, aandachts- of perceptiestoornissen. Deze klachten kunnen een organische oorsprong hebben, maar kunnen ook ontstaan door geestelijke overbelasting. Fasciatherapie kan bij een slecht functionerend aanpassingssysteem een belangrijke rol spelen in de genezing ervan, zowel voor lichamelijke pijnklachten en aandoeningen van het bewegingsstelsel, als voor functioneel somatische stoornissen.

Volg een fascia opleiding op hoog niveau met de beste docenten

De BodyMind Academy leidt manuele therapeuten op tot de beste fasciatherapeuten. Het docententeam aan BodyMind Academy bestaat uit ervaren autoriteiten binnen de wereld van de fasciatherapie. Zo is Paul Sercu niet enkel oprichter van de BodyMind Academy, maar tevens ook grondlegger van de fasciatherapie in België. Naast Paul zijn er nog heel wat andere talenten die zich 100% inzetten om hun kennen en kunnen over te dragen naar hun studenten door middel van een fasciatherapie opleiding.

BodyMind Academy wereldwijd gerenommeerd

De BodyMind Academy neemt geregeld deel aan buitenlandse congressen en sectorevents en geeft regelmatig lezingen over de landsgrenzen heen. We volgen de wereldtop van de fasciatherapie van dichtbij en gaan hiervoor – letterlijk – ver. Onze missie is om het vat aan kennis van onze docenten te openen en over te dragen naar de studenten aan de BodyMind Academy.