VOELEN ZONDER FILTER, Fleur Van Groningen | BodyMind Academy
cookie set
x

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacy policy.

Meer info Akkoord

VOELEN ZONDER FILTER, Fleur Van Groningen

Boeken

boek - voelen zonder filter

Fleur Van Groningen moest al op jonge leeftijd leren leven met verdriet, angst en woede. Ze doorleefde gebeurtenissen die haar tot op heden bijblijven, maar gaandeweg leerde zij ook hoe ze constructief kon omgaan met haar emoties en herstelde ze van trauma.

Voelen zonder filter is het ontroerende, confronterende maar vooral inspirerende verslag van die lange zoektocht, die uitmondt bij innerlijke rust. Het is een persoonlijk verhaal dat kan dienen als leidraad voor anderen. In haar zoektocht naar heling ging ze in behandeling bij een fasciatherapeute (Methode Danis Bois) gespecialiseerd in somatopsychopedagogie en medeoprichtster van de bodymindacademy. (pg.282-286)

“Tijdens de fasciatherapie heb ik voor de allereerste keer gevoeld wat echte ontspanning is. Mijn lichaam werd ineens een fijne plek om in te wonen, terwijl ik het daarvoor als een last beschouwde.”

(Tijdschrift Psychologies Herfst 2022 pg. 8-16 Fleur Van Groningen op de sofa)

“Na een aantal sessies fasciatherapie besloot mijn lichaam voor het eerst om die overlevingsstaat los te laten. Waardoor ik voor het eerst fysieke ontspanning voelde.”

(Knack nr.39 okt 2022 pg 52-57 Lichaam en geest: Ik ben mijn eigen beste vriend geworden”)