Sabine Thijs | BodyMind Academy
cookie set
x

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacy policy.

Meer info Akkoord

Sabine Thijs

Assistente fasciatherapie

Sabine Thijs is assistente fasciatherapie

In het begin van mijn carrière was ik reeds zoekende naar de gepaste aanpak voor patiënten die niet goed reageerden op de klassieke kinesitherapeutische aanpak. Mijn aandacht werd getrokken door de samenhang van stresssysteem en fysische klachten. Al snel werd ik aangetrokken door de MUS en stresssyndromen.

Na manuele therapie, lymfedrainage, relaxatietherapie en tal van vormingen omtrent chronische pijn en burn-out, was de stap naar de fasciatherapie een logisch gevolg van de richting die ik toen reeds uitging. Door de vele positieve ervaringen binnen mijn praktijk ontstond ook de drang om deze ervaringen te delen met andere therapeuten, en op die manier nog meer input te krijgen en te geven; net zoals ik zelf ervaren heb in mijn eigen leerproces.

Ik werk vooral vanuit de ervaring; mijn eigen ervaring als therapeut maar ook de ervaringen met en van patiënten met complexe hulpvragen.

De erkenning (van de noodzaak) van ons beroep en de integratie ervan in de lichaamsgerichte therapie is een wens van mij voor iedere therapeut en patiënt.

Vanuit de ervaring werken is altijd een uniek traject, zowel voor de therapeut als voor de patiënt.

Sabine Thijs

Collega's